Allmän intresseanmälan

Din profil

Vi söker ständigt nya talanger så är du intresserad av att arbeta hos oss som uthyrd medarbetare eller bli rekryterad till någon av våra kunder får du gärna bifoga ditt CV och ditt personliga brev här. När du har tid får du gärna komplettera din ansökan och fylla i dina uppgifter via vårt web-CV.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa arbete!

Om verksamheten

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Arena Personal AB

Publiceringsdatum

2013-06-13

Allmän intresseanmälan

Här ansöker du om den lediga tjänsten

Fyll i dina personuppgifter nedan och ladda sedan upp ditt CV och ditt personliga brev. För att du ska vara säker på att vi kan öppna dokumenten bör de vara i Word eller PDF- format. De får ha en maxstorlek på 1 Mb styck och totalt sett får de inte överstiga 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag. Läs mer om vår behandling av personuppgifter här  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt. Läs mer om vår behandling av personuppgifter här